Wie zijn wij

Vanuit het hectische Westland zijn we sinds juli 2015 woonachtig in Extremadura - Spanje. Hier wonen wij in een klein schattig vriendelijk dorpje, Los Guadalperales. Samen met Tomás en onze kinderen Kay, toen 12 jaar en Nina, toen 10 jaar zijn wij ons leven gaan opbouwen. Het gaat boven verwachting. En het is heerlijk relaxed en lekker weer. Maar toen wij hier  aankwamen, toen spraken de kinderen GEEN woord Spaans.

 

Meer achtergrond informatie
Al 22 jaar kom ik in Extremadura, omdat Tomás zijn familie hier vandaan komt. 

Ik ben geboren en getogen in het Westland. Niet zeuren en werken is het motto. Maar toen mijn vader overleed en binnen 3 maanden ook mijn oom, toen had ik zoiets van Leef Je Droom, Droom niet je Leven! Probeer van alles en haal eruit wat je wilt. Dus voor mij moest het roer om, dromen verwezenlijken! Pff na de nodige stress, vele hobbels is het gelukt, we wonen in Spanje. En dan ook nog in het prachtige Extremadura, wat toch zo schitterend is, een ongerept stukje Europa.

Toen wij hier aan kwamen, toen spraken de kinderen nog geen woord Spaans. Inmiddels gaat dat moeiteloos. Nou leren kinderen altijd vrij makkelijk. Maar ik had zelf 22 jaar geleden hetzelfde. Ik moest heel snel Spaans leren, want ik wilde werken op Mallorca.  

Inmiddels leef ik mijn passie en dat is om zoveel mogelijk Nederlanders en Vlamingen het Spaanse Leven te laten Beleven. Dat gaat moeiteloos met mijn Online Spaanse Lessen en met onze rondreizen door Extremadura. Want dat moet je eens gezien hebben als je houd van natuur, rust, prachtige authentieke steden, super lieve mensen en heerlijk eten.