Spaans-in-de-praktijk-Rondreis-door-Extremadura

Ik hou van Extremadura ( tussen Madrid en Portugal) en ik vind dat iedereen moet komen kijken. Het is zo een prachtig en ongerept stukje Europa. Ik kom hier al 22 jaar, omdat mijn man hier vandaan komt. En JOEHOE sinds 3,5 jaar wonen we hier. Heerlijk zon, relax, vriendelijke mensen en geweldig eten. Absoluut genieten van de natuur en cultuur. Wil je dat ook graag?

Mijn bedrijf is mijn passie. Laat mensen genieten van het Beleven van het Spaanse Leven en van het 'ECHTE' Spanje, waar iedereen alleen maar Spaans spreekt. Je kunt als je wilt mijn unieke Online Spaanse lessen volgen. De enige unieke manier ter wereld waarmee je Snel en Makkelijk Spaans leert op een Leuke manier. En wil je daarna graag in de praktijk Spaans oefenen. Dan kun je mee. We gaan met de groep een rondreis maken en tijdens de reis mag je een opdracht volbrengen in het Spaans en maak je kennis met de Spaanse cultuur. Alles mag, niets moet. Behalve heel veel lol maken.

Meer informatie via: https://www.supergoedspaansleren.nl/spaans-in-praktijk-rondreis/


Je kan ook naar ons toe komen om Spaans te leren tussen de Spanjaarden. Hoe leuk is dat? We doen alleen privéles of maximaal een eigen groep van 4 personen. Dan kun je echt in 7 dagen Spaans leren. Meer informatie via: https://www.supergoedspaansleren.nl/unieke-taalreis-leer-in-7-dagen-spaans/

Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl